Web Analytics Made Easy - Statcounter

 

تالار مشاهیر پژوهشگاه پلیمر و پتروشیمی چهارشنبه میزبان کارشناسان و مدعوین پنجمین همایش ملی رنگ های ترافیکی، خط کشی و ایمنی راه ها بود.
دبیر این همایش اظهار داشت: این همایش با شعار بهبود کیفیت و با هدف به تصویر کشیدن مشکلات در زمینه خط کشی راه ها برگزار می شود.
دکتر مجتبی میرعابدینی با اشاره به رشد روزافزون جمعیت کشور و تمایل به استفاده از شبکه راه ها ادامه داد: نیاز به ارتقای ایمنی اهمیت بیشتری یافته و بحث خط کشی ها به عنوان مشخص ترین روش کنترل ایمنی راه ها مطرح است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به این دلیل بهبود عملکرد و دوام خط کشی ها با استفاده از روش های نوین در ارتقای ایمنی اهمیت ویژه ای دارد.
وی یکی دیگر از اهداف همایش را اجرای برنامه جامع مدیریت خط کشی راه ها برشمرد و گفت: با تدوین این برنامه امکان پیش بینی نیازهای راه های مختلف از جهت خط کشی وجود خواهد داشت و علاوه بر صرفه جویی در منابع و کاهش میزان مصرف مواد خط کشی وجود دارد.
عضو هیات علمی پژوهشگاه پلیمر و پتروشیمی در مورد این برنامه توضیح داد و افزود: بسیاری کشورهای پیشرفته برنامه مشابهی از سال های قبل داشته اند، چنین برنامه هایی کمک می کند برنامه ریزی برای سازمان راهداری و ترافیک شهرداری آسان تر شود.
وی خاطرنشان کرد: برنامه مدیریت جامع خط کشی راه ها با سازمان راهداری و حمل و نقل جاده ای در سطح کشور اجرا می شود و استان البرز به عنوان استان پایلوت برای اجرا در نظر گرفته شده است.
میرعابدینی افزود: مولفه های برنامه مشخص شده و محورها باید ارزیابی شود و نوع پیمانکار و مصالح نیز باید تعیین شود و به عنوان یک مولفه در مدل ریاضی سنجیده شود تا قابلیت پیش بینی عملکرد خط کشی مشخص شود.

محیط زیست قربانی رنگ های حلال پایه

وی در مورد آسیب رسیدن به محیط زیست به دلیل رعایت نکردن مسائل زیست محیطی در تولید رنگ ها نیز توضیح داد: یکی از معضلاتی که در این رنگ ها با آن روبرو هستیم استفاده از رنگ های حلال پایه است که در کشورهای پیشرفته منسوخ شده است.
دبیر همایش رنگ های ترافیکی، خط کشی و ایمنی راه ها اظهار داشت: به ازای هر کیلوگرم رنگ ترافیکی حلال پایه حدود ۳۰۰ تا ۵۰۰ گرم حلال وارد محیط زیست می شود و اگر آمار تقریبی بین ۱۰ تا ۱۵ درصد مصرف رنگ های کشور که به رنگ های ترافیکی اختصاص دارد را در نظر بگیریم مقدار قابل توجه می شود.
به گفته میرعابدینی بر اساس براوردی سالانه مصرف رنگ‌ های ترافیکی در کشور بین ۴۰ تا ۵۰ هزار تن در سال است و حلال های آسیب زننده زیادی وارد محیط زیست می شود
وی در پاسخ به این سوال که دلایل استفاده نشدن از رنگ‌های آب پایه چیست نیز گفت: دو مانع اصلی در این زمینه وجود دارد؛ یکی اینکه ر‌نگ‌های حلال پایه نسبت به رنگ های آب پایه ارزان تر هستند و دلیل دیگر کیفیت است؛ یعنی هنوز رنگ‌ های خط کشی آب پایه کیفیت لازم را برای سرویس دهی مناسب ندارند در حالیکه در بسیاری کشورها رنگ های آب پایه استفاده می شود.
وی گفت: البته پروژه ای داخل پژوهشگاه پلیمر و پتروشیمی در این زمینه انجام شده که کارایی خوبی دارد ولی دلایل اقتصادی باعث می شود تولیدکننده ها تمایلی به تولید این نوع رنگ‌ ها نداشته باشد.

از نتایج پژوهش ها استفاده نمی شود

رئیس پژوهشگاه پلیمر و پتروشیمی نیز در مورد اهمیت همایش گفت: بیش از ۸۰ درصد رنگ هایی که اکنون برای خط کشی ها و نمادهای ترافیکی (رنگ های ترافیکی) استفاده می شود رنگ های سردپایه حلالی است که در بیشتر کشورهای دنیا کنار گذاشته شده اند.
دکتر مهدی نکومنش ادامه داد: این رنگ ها در دمای مختلف قابل استفاده است ولی حلال آن بعد از مدتی می پرد و وارد طبیعت می شود که از این جهت برای محیط زیست بسیار مضر بوده و از جهت دیگر ماندگاری زیادی ندارد و باید در مدت کمی بهسازی شود.
وی اظهار داشت: پژوهشگاه که وظایفی‌ در سطح ملی دارد از سال ۸۲ فعالیت خود را در زمینه رنگ های ترافیکی آغاز کرده و به نتایجی رسیده است ولی مسئولان باید از این پژوهش ها استفاده کنند که در همه دوره ها از پژوهش های داخلی استفاده نمی کنند.
همزمان با این همایش که در دو روز ( ۱۳ و ۱۴ آذر) در محل پژوهشگاه برپابود، نمایشگاهی با حضور شرکت های تولیدکننده رنگ برپاست.
همچنین ۱۰ مقاله به دبیرخانه همایش رسیده و در همایش ارائه شد و ۱۰ کارگاه آموزشی برای دانشجویان و علاقمندان برگزار گردید.

منبع: انرژی امروز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت energytoday.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «انرژی امروز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۸۳۵۹۱۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

برنامه دولت انگلیس برای مقابله با تغییرات اقلیمی غیرقانونی اعلام شد

لندن – ایرنا – دادگاه عالی انگلیس امروز (جمعه) با صدور حکمی جنجال‌برانگیز، برنامه دولت «ریشی سوناک» برای مقابله با تغییرات اقلیمی را غیرقانونی اعلام کرد.

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری دانشجو، بر اساس حکم صادره، برنامه دولت انگلیس برای کاهش تولید گاز‌های گلخانه‌ای مطابق با اهداف زیست محیطی نیست و باید در این زمینه تجدیدنظر شود.

حکم دادگاه ۶ ماه پس از آن صادر شد که نخست وزیر انگلیس اصلاحات گسترده‌ای را در اهداف زیست محیطی اعمال کرد.

وی با بیان این ادعا که انتشار گاز‌های گلخانه‌ای در انگلیس از سال ۱۹۹۰ میلادی ۵۰ درصد کاهش یافته اشاره کرد که این میزان در فرانسه تنها ۲۲ درصد کاهش یافته، در آمریکا صفر درصد و چین ۳۰۰ درصد افزایش داشته است.

ریشی سوناک عنوان کرد که موضوع حفاظت از محیط زیست بین دو جریان افراطی مخالفان و موافقان گرفتار شده است؛ «کسانی که می‌خواهند طرح موسوم به صفر خالص (صفر کردن انتشار گاز‌های گلخانه‌ای تا سال ۲۰۵۰) را به‌کلی کنار بگذارند، چون هزینه‌ها بسیار زیاد است؛ و دیگرانی که با اشتیاق ایدئولوژیک بحث می‌کنند مبنی براینکه ما باید حتی سریعتر حرکت کنیم، و بدون توجه به هزینه و اختلال در زندگی مردم و صرف نظر از اینکه چقدر سریعتر از هر کشور دیگری در حال حرکت هستیم، فراتر برویم.»

نخست وزیر انگلیس با اشاره به هزینه‌های بالای ناشی از اجرای برنامه اقلیمی دولت قبل، عنوان کرد که طرح او زمان بیشتری را برای انتقال از وضع موجود به استفاده از انرژی‌های تجدید پذیر فراهم می‌کند.

وی توضیح داد که بر اساس طرح جدید، مسائلی نظیر محدودیت تعداد سرنشینان خودرو، تحمیل هفت سطل بازیافت زباله به خانواده‌ها، تحمیل مالیات بر گوشت و افزایش مالیات بر سفر‌های هوایی لغو خواهد شد.

این طرح، اما از همان زمان با انتقاد‌های متعددی روبرو و از سوی گروه‌های حامی محیط زیست از جمله «دوستان کره زمین»، «پروژه قوانین خوب» و «مشتریان‌زمین» به دادگاه کشیده شد. آن‌ها ادعا کردند که دولت لندن بدون محاسبه زمان مورد نیاز برای تحقق اهداف زیست محیطی، این اصلاحات را اعمال کرده است.

بر اساس حکمی که دادگاه عالی انگلیس امروز صادر کرد، دولت سوناک موظف شد که برنامه تغییرات اقلیمی کشور را بازنگری کند. یک سخنگوی گروه دوستان کره زمین در همین پیوند گفت: «امروز روز شرمساری برای دولت است. ما اکنون به یک برنامه قوی برای مقابله با تغییرات اقلیمی نیاز داریم که قوی، جامع و منصفانه باشد و دست‌یابی ما به اهداف زیست محیطی را تضمین کند.»

اد میلیبند وزیر انرژی دولت در سایه (کارگر) هم در سایه کاهش محبوبیت حزب حاکم محافظه‌کار، حکم دادگاه را نشانه شکست سیاست‌های اقلیمی این حزب توصیف کرد.

دیگر خبرها

  • برنامه دولت انگلیس برای مقابله با تغییرات اقلیمی غیرقانونی اعلام شد
  • لزوم توجه به رویکردهای اساسی برای تفکیک زباله از مبدا
  • رئیس سازمان حفاظت از محیط زیست: 50 درصد تالاب هامون آبگیری شده است
  • اخطار زیست محیطی به سه واحد خدماتی در نهاوند
  • آغاز نخستین بازرسی و نظارت خانه‌های محیط زیست کشور از گیلان
  • حدود ۵۰ درصد تالاب هامون آب‌گیری شد
  • طالبان حق‌آبه هیرمند را رهاسازی کرد | ۵۰ درصد تالاب هامون آبگیری شد
  • سلاجقه: تاکنون ۵۰ درصد تالاب هامون آبگیری شده است
  • ۶۰ درصد غذا های المپیک پاریس «غیرگوشتی» است
  • ۶۰ درصد غذاهای المپیک پاریس «غیرگوشتی» است